Takläggning i Västerås – vi fixar reparation och byte av tak

Det finns många firmor som kan erbjuda takrenoveringar till bra priser. Men när ni önskar att lägga nytt tak med hantverkare av hög kvalitet, till rimligt pris och med bra kvalitet på tak finns vi här för dig i Västerås.
Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi lägger tak i alla material
Hantverkare med erfarenhet
Vi arbetar tryggt och säkert
Tak för det nordiska klimatet

Anlita erfarna takläggare i Västerås

Vi är takläggare i Västerås. Vi har alla lång erfarenhet som takläggare och lägger nya tak. Som takläggare kan vi erbjuda takbyte och takrenovering så att ni får nästan nytt tak. Oavsett om du är en privatperson eller företräder en bostadsrättsförening, eller köper nytt tak för en ny fastighet ser vi till att ni har tak över huvudet som är i ett gott skick. Vi utför stora och små jobb på tak och arbetar med allt från Attefallshus, garage till stora flervåningshus och stora byggnader i Västerås.

Krav på hus och tak

Det nordiska klimatet kräver bra tak som håller i många år. De varma somrar och kalla vintrar som vi har här, ställer höga krav på huset och taket. Det är så viktigt att taket håller tätt och inte tar in fukt. Därför ställer det krav på hantverkarna som lägger tak, att de gör arbetet ordentligt och att taket håller en hög kvalitet. Vi erbjuder tak som alltid är fackmannamässigt utfört.

Vi besitter många års erfarenhet när det kommer till att utföra takläggning och komplett takrenovering i Västerås med både tegelpannor och betongpannor. Vi har även arbetat mycket med papp och plåttak. Vi erbjuder även bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

Våra unika stålplåttak utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegelpannor men väger betydligt mindre vilket förenklar arbetet med att lägga dem och gör att taket håller länge då det inte vilar så tungt på huset. Dessutom är stålplåt mycket lätt att skotta av och senare renovera.

Tack vare detta kan vi erbjuda tak i en mängd olika utföranden som passar ert hus, oavsett om det gäller ett mansardtak, valmat tak eller enklare villatak. Vi ser samtidigt till att det nya taket är utformat för att passa ert hus både vad gäller utseende och kvalitet.

Vi är din trygga takläggare i Västerås

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du kan känna dig 100% trygg och säker med de tak som vi lägger. När vi lägger nya tak använder vi oss alltid av högkvalitativa produkter. Till och med våra rostfria skruvar håller en hög kvalitet, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket. Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid tak och planerar tillsammans med er, vad som behöver göras. Innan vi påbörjar vår takläggning, takbyte eller takrenovering i Västerås skickar vi alltid en skriftlig kalkyl till dig. Det blir en personlig handlingsplan för ert tak. Det innebär att du inte behöver tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.

Hur arbetar vi som takläggare i Västerås?

Självklart har vi även bra koll på gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggandet.

Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning, takbyte och takrenovering i Västerås.

Tveka därför inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi kommer därefter ut till dig och inspekterar arbetet som du behöver på ditt tak. Sedan tar vi fram ett genomarbetat kostnadsförslag som inte innehåller några överraskningar. Vi ser fram emot att höra från dig!