Takläggning i Nacka – vi fixar reparation och byte av tak

Takläggning av ett nytt tak på din villa, eller reparation av ett befintligt, är en bra försäkring mot läckage och därmed kostsamma skador. Det är just taket som framförallt skyddar fastigheten mot det tuffa nordiska klimatet. Taket ska utstå allt från kraftigt regn, till stora snömängder – och i värsta fall stormar. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi lägger tak i alla material
Hantverkare med erfarenhet
Vi arbetar tryggt och säkert
Tak för det nordiska klimatet

Vi lägger tak samt byter och renoverar befintliga tak hela året runt. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi utför takläggning i Nacka och söderförort för allt mellan garage, fritidshus och villor till större flerfamiljshus.

Vår långa erfarenhet i branschen och goda renommé gör att du med trygghet kan anlita oss för att genomföra din takläggning i Nacka med omnejd.

Varför ska man sköta om och byta tak?

Genom att regelbundet se över ditt tak kan du motverka läckage, vilket kan innebära stora kostsamma skador på fastigheten. När det väl har börjat läcka in är det nämligen som regel redan för sent att reparera ett tak. 

Det allra bästa är att byta taket precis innan det börjat regna in. Detta för att skadorna kan bli väldigt omfattande, inte bara på taket utan även på andra delar av huset. 

Varför du bör välja oss som takläggare i Nacka

Det finns ett flertal aktörer som erbjuder takläggning i Nacka – men bara en kan vara bäst! Vi anser att vi är bäst och det baserar vi på ett antal kriterier som vi tycker att vi uppfyller bättre än våra konkurrenter. 

Först och främst har vi en ovanligt hög servicenivå för vår bransch. Vi utgår alltid ifrån att du som kund ska bli 100 procent nöjd. 

Vi erbjuder alltid offert och prisförslag. På så sätt undviker båda parter onödiga missförstånd och tråkiga överraskningar. Skulle det vara så att vi inte har tillräckligt med information för att ge en komplett prisuppgift är vi noga med att vara transparanta med det. 

Att vi följer alla regler och lagar i vår bransch ser vi som en självklarhet. Vi har rätt tillstånd, betalar skatt och våra anställda har rättvisa villkor.

Vilka olika typer takläggning vi utför

Vi utför takläggning på alla typer av fastigheter; allt från vanliga tak, till valmade tak och brutna mansardtak på villor och fritidshus mm.

Kontakta oss för alla typer av takläggning i Nacka

Med lång erfarenhet av att ta göra takläggning i Nacka och kranskommunerna i södra Stockholm, har vi byggt upp ett gott rykte i branschen. För oss finns det inget viktigare än nöjda kunder – det är en kvalitetsstämpel på att vi gjort ett bra jobb. I en bransch med allt fler oseriösa aktörer kan vi sticka ut genom att vara en pålitlig takläggare i Nacka. 

Utan nöjda kunder skulle vi helt enkelt inte kunnat vara verksamma så pass länge som vi varit och gång på gång få fler takläggnings-uppdrag via rekommendationer. 

Välkommen att kontakta oss du med!