Takläggning i Uppsala – vi fixar reparation och byte av tak

Kompromissa inte med kunskap och kompetens när det är dags att lägga nytt tak. Vi finns här för dig i Uppsala.
Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi lägger tak i alla material
Hantverkare med erfarenhet
Vi arbetar tryggt och säkert
Tak för det nordiska klimatet

Anlita oss som din takläggare i Uppsala

Kompromissa inte med kunskap och kompetens när det är dags att lägga nytt tak. Vi finns här för dig i Uppsala. Vi är takläggare med lång erfarenhet av att lägga och renovera tak. I Uppsala vänder vi oss till privatpersoner med ROT-avdrag och företag. Vi utför både stora och små jobb på hus i alla storlekar.
Med tanke på det nordiska klimatet som kan vara opålitligt med väldigt varma somrar och kalla vintrar ställer det höga krav på kvalitet och fackmannamässigt utfört takläggning. På Vi besitter vi en gedigen erfarenhet när det kommer till att utföra kompletta takrenoveringar i Uppsala med både tegelpannor och betongpannor. Vi har även arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

Våra tak har flera års garanti på hållbarhet

Vi lägger alla slags tak i Uppsala. Bland annat kan vi erbjuda stålplåt och betongpannor. Våra takläggare jobbar gärna med stålplåt då vi kan måttbeställa och anpassa taket efter de behov som ni har.

Många av våra kunder i Uppsala uppskattar att vi döljer alla skruvar på taket så att det skyddas tack vare vår vikta framkant. Att välja stålplåt gör att taket ser ut att vara ett betongtegeltak.

Medan de hus vars arkitektur kräver tak med tegelpannor lämpar det sig bäst att vi lägger tegelpannor på sådana hus. Tegelpannorna har även de en lång hållbarhet och håller med åren. Våra tegeltak håller garanterat färgen då färgpigmenten blandas i betongmassan vid tillverkning samt får en särskild beläggning. Många av våra kunder i Uppsala uppskattar att våra takläggare erbjuder nya hängrännor och andra säkerhetsprodukter i samband med takrenoveringar i Uppsala.

Vi prioriterar säkerheten för alla inblandade

För oss är säkerhet viktig. Med tanke på att allt slags arbete uppe på tak är ganska riskabelt är alla våra takläggare i Uppsala ansvarsförsäkrade genom Moderna Försäkringar. Varje team leds av en seriös arbetsledare som kräver hög kvalitet på arbetet och som samtidigt fokuserar på säkerheten för våra takläggare. Våra experter på takläggning kan komma ut till dig var du än bor i Uppsala för en kostnadsfri inspektion av tak och kan planera takläggningen, takbyte eller takrenoveringen samt ge en skriftlig kalkyl för takläggning, takbyte eller renovering av ert tak. Då blir det lätt att ta ett beslut för din takläggning i Uppsala!
Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Uppsala.

Tveka därför inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi ser fram emot att höra av dig!