Takläggning i Norrtälje – vi fixar reparation och byte av tak

Låt oss ta hand om din takläggning i Norrtälje. Vi kompromissar aldrig när det kommer till kvalitet på vare sig arbetsinsats eller material. Vi har dessutom kunskapen och konsekvensen för att lägga våra högkvalitativa tak på bästa sätt.
Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi lägger tak i alla material
Hantverkare med erfarenhet
Vi arbetar tryggt och säkert
Tak för det nordiska klimatet

Erfarna takläggare i Norrtälje

Vi är takläggare med lång erfarenhet av att förnya och renovera tak. Vi kan utföra både stora som små jobb på hus i alla storlekar – från det lilla attefallshuset eller garaget till större flerfamiljshus och ekonomibyggnader.

Takläggare i Norrtälje med fokus på kvalitet

Det nordiska klimatet kan vara notoriskt opålitligt. Det gäller inte minst i en skärgårdskommun som Norrtälje. En varm sommar kan avlösas av en regnig vår, en kall vinter, en blåsig vår och sedan en regnig och blåsig sommar. Alla dessa växlingar i klimat och nederbörd ställer höga krav på både kvalitet och hantverk.

Våra unika stålplåttak utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel men väger betydligt mindre vilket förenklar arbetet med att lägga dem. Tack vare detta kan vi erbjuda tak i en mängd olika utföranden som passar till just ditt hus, oavsett om det gäller mansardtak, valmade tak eller vanliga hederliga villatak. Vi ser samtidigt till att ditt nya tak är utformat för att passa in väl i området där ditt hus ligger och att det harmoniserar med sin omgivning.

Fackmannamässig takrenovering i Norrtälje

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket. Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid ditt tak, planerar tillsammans vad som behöver göras och skickar över en skriftlig kalkyl till dig som beställare. Det blir en personlig handlingsplan för just ditt boende som innebär att du inte behöver tänka på detaljerna – vi tar hand om allt. Självklart har vi även bra koll på gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggandet.

Offert på nytt tak i Norrtälje

Med vår mångåriga erfarenhet inom takläggning i både Finland och Sverige är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Norrtälje.

Tveka därför inte att höra av dig till oss genom vårt kontaktformulär här på webbplatsen, eller slå oss en signal. Vi kommer därefter ut till dig och inspekterar taket.

Därefter tar vi fram ett genomarbetat kostnadsförslag. Därigenom slipper du obehagliga överraskningar. Kontakta oss för takläggning i Norrtälje. Vi ser fram emot att höra av dig!