Takläggning i Eskilstuna – vi fixar reparation och byte av tak

Välj oss när du behöver takläggare som utför takläggning, takbyte eller takrenovering – alltid till ett bra pris! Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver anlita en takläggare. Vi erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Eskilstuna.
Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi lägger tak i alla material
Hantverkare med erfarenhet
Vi arbetar tryggt och säkert
Tak för det nordiska klimatet

Din säkra takläggare i Eskilstuna

Välj oss när du behöver takläggare som utför takläggning, takbyte eller takrenovering – alltid till ett bra pris! Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver anlita en takläggare. Vi erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Eskilstuna. Vi som arbetar här är alla takläggare med lång erfarenhet av takläggning och takrenovering. I Eskilstuna vänder vi oss till såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi ser till så att du har ett tak av hög kvalitet och att det alltid är i ett gott skick. Vi utför takläggning, takbyte och takrenovering på hus och fastigheter, för BRF:er och kontor av alla storlekar – från det lilla Attefallshuset eller garaget på större familjehus och ekonomibyggnader.
Det nordiska klimatet kan vara ganska så ombytligt. Det vet alla som bor här i Norden. Både de varma somrarna och kalla vintrarna ställer höga krav på både kvalitet och ett hantverk på tak. Vi ser till så att din takläggning, takbyte eller takrenovering är fackmannamässigt utförd. Vi besitter vi en gedigen erfarenhet och kunskap om kompletta takrenoveringar i Eskilstuna. Du väljer om du önskar ett tak med tegelpannor, betongpannor, plåt eller papptak. Vi har arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

Vi är takläggare med fokus på kvalitet

Våra unika stålplåttak håller en genomgående hög kvalitet med en unik fastsättning av själva taket, vilket gör taket mycket säkert mot väta. Plåten är utseendemässigt snarlik tegelpannor men väger mindre, vilket ger ett mindre slitage på huset och även gör takläggningen i Eskilstuna snabbare.

Genom att anlita oss får du högkvalitativt arbete utfört på rekordtid. Vi använder oss alltid av högkvalitativa produkter; allt från minsta rostfria skruv till materialet kring skorsten, hängrännor och takstegar och håller ett rimligt pris på våra takprodukter.

Så arbetar vi med takläggning:

  • Innan vi påbörjar takläggning, takbyte eller takrenovering inspekterar vi alltid ert tak.
  • Vi planerar utifrån vad du önskar att vi gör gällande ditt tak och skickar över en skriftlig kalkyl till dig.
  • Sedan upprättar vi en personlig handlingsplan för ert tak.
  • Du behöver inte tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.
  • Självklart följer vi lagstiftning såsom arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerheten kring själva takläggningen.

Hur arbetar vi som takläggare i Västerås?

Med vår långa erfarenhet på arbetsplatsen kan vi erbjuda en komplett prisvärd takläggning, takbyte och takrenovering i Eskilstuna. Tveka därför inte att höra av dig till oss! Du når oss via vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi ser fram emot att höra av dig!