Takläggning i Enköping – vi fixar reparation och byte av tak

Vi är din säkra och trygga takläggare i Enköping. Vi är takläggare med lång erfarenhet av att lägga nya tak, eller förnya och renovera tak. I Enköping vänder vi oss till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag – oavsett vilket så ser vi till att ni alltid har tak över huvudet och framför allt att det är i ett gott skick.
Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi lägger tak i alla material
Hantverkare med erfarenhet
Vi arbetar tryggt och säkert
Tak för det nordiska klimatet

Välj säker och trygg takläggare i Enköping

Vi är din säkra och trygga takläggare i Enköping. Vi är takläggare med lång erfarenhet av att lägga nya tak, eller förnya och renovera tak. I Enköping vänder vi oss till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag – oavsett vilket så ser vi till att ni alltid har tak över huvudet och framför allt att det är i ett gott skick. Vi utför all slags takläggning på stora tak, små tak på stora eller små byggnader. Det spelar ingen roll om du anlitar oss för ett stort fastighetsarbete, eller endast vill lägga nytt tak på ett litet hus. Vi vet att det nordiska klimatet kräver tak av hög kvalitet och kan med vår långa erfarenhet erbjuda tak som motsvarar höga krav och behov av mycket hållbara tak.

Vi besitter en gedigen erfarenhet av både takläggningar, takbyten och takrenoveringar i Enköping. Vi är din erfarna och kompetenta takläggare som lägger tak med både tegel- och betongpannor. Vi har även arbetat mycket med takpapp och inte minst med plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

En bekymmerslös takrenovering i Enköping

Våra unika stålplåttak utmärker sig tack vare en genomgående hög kvalitet och en unik fastsättning av själva taket. Plåten är utseendemässigt snarlik tegel men väger betydligt mindre. Det gör att slitaget på hus blir avsevärt mindre och förenklar också arbetet med att lägga dem. Vi erbjuder alltid tak i en mängd olika utföranden som passar till fastigheten, oavsett om det gäller ett mansardtak, ett valmat tak eller vanliga radhus- eller villatak.

När du anlitar oss får du högkvalitativt takarbete utfört på rekordtid. Vi använder oss alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, utan att det ska behöva kosta för mycket. Innan vi påbörjar takarbetet inspekterar vi alltid era tak och planerar med er som är våra kunder vad som behöver göras. Innan vi påbörjar arbetet med takläggning, takbytet eller takrenoveringen får du en skriftlig kalkyl som du kan ta ställning till. Vill du det så blir det en personlig handlingsplan för takläggningen, takbytet eller takrenoveringen. Sedan behöver du inte tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.

Få kostnadsfri offert på takläggning Enköping

Vi månar om både kunder och våra hantverkare och följer alltid arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggningen. Med vår mångåriga erfarenhet är vi övertygade om att vi kan erbjuda er ett både komplett och prisvärt paket för ert nya tak, byte av tak eller renovering av tak i Åkersberga. Tveka därför inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra av dig!