Takläggning i Bromma – vi fixar reparation och byte av tak

Vi arbetar alltid med kunden i fokus. Det ska vara tryggt och säkert att anlita oss. När vi lägger tak i Bromma ser vi till att lösa de problem som man upplever med sitt tak. Vi ser till så att taket blir som ni önskar det.
Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi lägger tak i alla material
Hantverkare med erfarenhet
Vi arbetar tryggt och säkert
Tak för det nordiska klimatet

Anlita trygga och säkra takläggare i Bromma

Vi arbetar alltid med kunden i fokus. Det ska vara tryggt och säkert att anlita oss. När vi lägger tak i Bromma ser vi till att lösa de problem som man upplever med sitt tak. Vi ser till så att taket blir som ni önskar det.
Många villa- och radhusägare bekymrar sig över sitt tak. Det är inte så konstigt då problem med tak ger upphov till fler bekymmer, såsom fuktskador på övriga huset. Att ha ett säkert tak är bland det viktigaste för alla fastighetsägare. Att få fukt på taket gör så att man måste ventilera och byta ut alla skadade delar. Då är det bättre att göra rätt från början.

En bekymmerslös takrenovering i Bromma

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter ner till minsta rostfria skruv, men utan att det för den sakens skull ska behöva kosta för mycket. Innan vi påbörjar något arbete inspekterar vi alltid ditt tak, planerar tillsammans vad som behöver göras och skickar över en skriftlig kalkyl till dig som beställare. Det blir en personlig handlingsplan för just ditt boende som innebär att du inte behöver tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa. Självklart har vi även bra koll på gällande lagstiftning när det kommer till exempelvis arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerhetsmässiga aspekter kring själva takläggandet.

Begär offert på takläggning, takrenovering eller takbyte i Bromma

Med vår mångåriga erfarenhet på arbetsplatsen är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett både komplett och prisvärt paket när det kommer till takläggning och takrenovering i Bromma. Innan takläggning, takrenovering eller takbyte, kommer vi gärna ut och inspekterar arbetet som behöver genomföras och tar fram ett genomarbetat kostnadsförslag som inte innehåller några överraskningar. Ta gärna kontakt – vi ser fram emot att höra av dig!