Takläggning i Åkers Styckebruk – vi fixar reparation och byte av tak

Välj oss när du behöver takläggare som utför takläggning, takbyte eller takrenovering – alltid till ett bra pris! Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver anlita en takläggare. Vi erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Åkers Styckebruk.
Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi lägger tak i alla material
Hantverkare med erfarenhet
Vi arbetar tryggt och säkert
Tak för det nordiska klimatet

Din säkra takläggare i Åkers Styckebruk​

Välj oss när du behöver takläggare som utför takläggning, takbyte eller takrenovering – alltid till ett bra pris! Kompromissa inte med kvaliteten när du behöver anlita en takläggare. Vi erbjuder takläggning, takbyte och takrenovering i Åkers Styckebruk. Vi är alla takläggare med lång erfarenhet av takläggning och takrenovering. I Åkers Styckebruk vänder vi oss till såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi ser till så att du har ett tak av hög kvalitet och att det alltid är i ett gott skick. Vi utför takläggning, takbyte och takrenovering på hus och fastigheter, för BRF:er och kontor av alla storlekar – från det lilla Attefallshuset eller garaget på större familjehus och ekonomibyggnader.

Vi är takläggare med fokus på kvalitet

Det nordiska klimatet kan vara ganska så opålitligt. Det vet alla som bor här i Norden. Både de varma somrarna och kalla vintrarna ställer höga krav på både kvalitet och ett hantverk på tak. Vi ser till så att din takläggning, takbyte eller takrenovering är fackmannamässigt utförd. Vi besitter en gedigen erfarenhet och kunskap om kompletta takrenoveringar i Åkers Styckebruk. Du väljer om du önskar ett tak med tegelpannor, betongpannor, plåt eller papptak. Vi har arbetat mycket med papp och inte minst plåtprodukter i form av bland annat hängrännor samt inklädnad av takkupor.

En bekymmerslös takrenovering i Åkers Styckebruk

En bekymmerslös takrenovering i Åkers Styckebruk

Genom att anlita oss får du inte bara ett högkvalitativt arbete utfört på rekordtid – du slipper även ovälkomna ekonomiska överraskningar. Vi använder oss självklart alltid av högkvalitativa produkter; allt från minsta rostfria skruv till materialet kring skorsten, hängrännor och takstegar och håller ett rimligt pris på våra takprodukter. Så arbetar vi med takläggning:

  • Innan vi påbörjar takläggning, takbyte eller takrenovering inspekterar vi alltid ert tak.
  • Vi planerar utifrån vad du önskar att vi gör gällande ditt tak och skickar över en skriftlig kalkyl till dig.
  • Sedan upprättar vi en personlig handlingsplan för ert tak.
  • Du behöver inte tänka på detaljerna – vi tar hand om allt från ax till limpa.
  • Självklart följer vi lagstiftning såsom arbetsmiljöregler, försäkringar och säkerheten kring själva takläggningen.

Begär offert på takläggning i Åkers Styckebruk

Med vår långa erfarenhet på arbetsplatsen kan vi erbjuda ett komplett och en prisvärd takläggning, takbyte eller takrenovering i Åkers Styckebruk. Tveka därför inte att höra av dig till oss! Du når oss via vårt kontaktformulär här på webbplatsen. Vi kommer då ut till dig och inspekterar arbetet som behöver göras och tar fram ett genomarbetat kostnadsförslag som inte innehåller några överraskningar. Vi ser fram emot att höra av dig!